Головна Новини Світ США Загроза вибуху російського літака в аеропорту Кеннеді в Нью-Йорку - аварійна посадка перед обшуком
commentss НОВИНИ Всі новини

Загроза вибуху російського літака в аеропорту Кеннеді в Нью-Йорку - аварійна посадка перед обшуком

Всі пасажири покинули літак перед обшуком

7 грудня 2020, 01:52
Поділіться публікацією:

Співробітники поліції розслідували можливу загрозу вибуху в літаку, що летів з Москви, в міжнародному аеропорту Джона Ф. Кеннеді в неділю, повідомили співробітники поліції. Про це пише Fox News.

Загроза вибуху російського літака в аеропорту Кеннеді в Нью-Йорку - аварійна посадка перед обшуком

Літак приземлився в аеропорту Кеннеді близько 15:45 за місцевим часом, повідомили в поліції. Всі пасажири покинули літак перед обшуком. Як пише Fox News, в літаку перебувало приблизно 250 людей.

"Через тривалий інцидент в аеропорту можуть бути помічені співробітники служб. Зверніть увагу, що аеропорт повністю відкритий, і рейси виконуються без затримок", — написали на сторінці аеропорту Твіттері.
Відзначено, що розслідування триває.

Нагадаємо, нещодавно в центрі Нью-Йорка горіла церква. На боротьбу з пожежею на Манхеттені відправили близько 200 співробітників.

Як раніше повідомляли "Коментарі", офіційний представник Міністерства закордонних справ Аль Хамі заявив, що Греція посилить військову присутність в Егейському та Середземному морях перед самітом Туреччини в ЄС. У МЗС додали, що країни можуть вирішити всі питання за допомогою діалогу.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини