Головна Новини Світ США ЗМІ дізналися, кого з європейських лідерів Трамп запросив до своєї резиденції
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ дізналися, кого з європейських лідерів Трамп запросив до своєї резиденції

За інформацією Bloomberg, Трамп запросив Орбана до своєї резиденції.

29 лютого 2024, 13:50
Поділіться публікацією:

Колишній президент США Дональд Трамп, який знову претендує на те, щоб посісти місце голови Білого дому, планує 8 березня ухвалити прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана на своєму курорті Мар-а-Лаго у Флориді. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "Bloomberg", з посиланням на неназване джерело, знайоме з планами.

ЗМІ дізналися, кого з європейських лідерів Трамп запросив до своєї резиденції

Дональд Трамп. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що посольство Угорщини у Вашингтоні, передвиборчий штаб Трампа та Державний департамент США не відповіли на запити щодо коментарів у середу ввечері.

Автори матеріалу зазначають, що Віктор Орбан, як і Дональд Трамп, сповідує популістську політику і посідає чільне місце як лідер ультраправого відродження в Європі. Зустріч у Мар-а-Лаго наголошує, що Трамп все більше посилює свій вплив на питання зовнішньої політики ще під час передвиборчої кампанії, оскільки він наближається до номінації на пост президента від Республіканської партії та ймовірного реваншу на загальних виборах проти президента Джо Байдена.

Минулого тижня помічники Дональда Трампа просували його зустріч із президентом Аргентини Хав'єром Мілеєм, нещодавно обраним популістом.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Дональд Трамп в ефірі Fox News назвав Росію "військовою машиною", яка перемогла Наполеона та Гітлера, а також більшою країною порівняно з європейськими союзниками Вашингтона по НАТО.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому трампісти у США загралися: до чого готуватись Україні. Експерти детально проаналізували ситуацію в ексклюзивному інтерв'ю нашому порталу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини