Головна Новини Світ США Знаменитого американського актора запідозрили в штурмі Капітолію
commentss НОВИНИ Всі новини

Знаменитого американського актора запідозрили в штурмі Капітолію

Актор спростував підозри користувачів в соціальних мережах

13 січня 2021, 09:24 comments1396
Поділіться публікацією:

У соціальних мережах активно поширюються фотографії, на яких учасники протесту в Капітолії США відображені нібито зі знаменитим 80-річним американським кіноактором Чаком Норрісом. Ці знімки викликали бурхливе обговорення в Мережі та обурення серед користувачів, які звинувачують актора в участі в протестах в США. Про це повідомляє Telegraf.

Знаменитого американського актора запідозрили в штурмі Капітолію

Знаменитого американського актора запідозрили в штурмі Капітолію - фото з відкритих джерел

Попри те, що багато користувачів соцмереж висловили обурення того, що Чак Норріс нібито брав участь в штурмі Капітолію, деякі американці вважають, що кіноактор не міг бути учасником масових заворушень в США, а на фотографії зображений схожий чоловік.

Знаменитого американського актора запідозрили в штурмі Капітолію - фото 2

"Це не Чак Норріс. У вересні Чаку Норрісу виповнилося 80, і ось фото того періоду. Просто прихильників Трампа легко обдурити", "Не думаю, що це він. У Чака Норріса блакитні очі, а у цього хлопця — темно-коричневі", — заявляли американці в соціальних мережах.

Знаменитого американського актора запідозрили в штурмі Капітолію - фото 3

Однак за деякий час, актор Чак Норріс самостійно спростував свою участь в протестах, які 6 січня влаштували прихильники 45-го президента США Дональда Трампа.

"Нещодавно я дізнався, що хтось схожий на Чака Норріса був на протестах у Вашингтоні. Це був не я, мене там не було", — написав актор у Twitter.

Нагадаємо, що 6 січня прихильники президента Дональда Трампа зібралися під Капітолієм США, коли депутати намагалися підрахувати голоси, які підтверджують перемогу обраного президента Джо Байдена. Громадяни вийшли на масовий протест. В результаті масових заворушень, загинуло п'ять осіб, серед яких один офіцер поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що Дональд Трамп схвалив введення надзвичайного стану в Вашингтоні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини