Головна Новини Світ США Зняття Байдена з виборів: у РНБО розповіли, чи є хороші варіанти для РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Зняття Байдена з виборів: у РНБО розповіли, чи є хороші варіанти для РФ

У РНБО прокоментували зняття Байдена з виборів

22 липня 2024, 11:54 comments6545
Поділіться публікацією:

Як би не закінчилися вибори в США – це буде поразка для Росії. Як передає портал "Коментарі", у цьому впевнений керівник Центру протидії дезінформації при РНБО, лейтенант Андрій Коваленко.

Зняття Байдена з виборів: у РНБО розповіли, чи є хороші варіанти для РФ

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

"Будь-який результат виборів у США буде поразкою Росії. Американська система демонструє силу, замість Байдена — Камала Харріс, у Трампа потенційний віце-президент — молодий політик Венс. У росіян — божевільний дід Путін, який жене їх на смерть — взагалі без альтернатив", – зазначив Коваленко.

Він нагадав слова колишнього радника з національної безпеки часів Дональда Трампа – Джона Болтона, що "Україна та успіх у війні з РФ – є стратегічними інтересами США, тому що від цього залежить безпека Європи".

"Гарних варіантів для росіян немає — лише погані", — наголосив Коваленко.

Читайте на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський прокоментував відмову президента США Джо Байдена від переобрання на президентську посаду. Свою позицію український лідер оприлюднив на своїй сторінці у соцмережі Х (Twitter).

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент США Джо Байден вирішив зняти свою кандидатуру з виборів після зустрічі із двома найближчими помічниками. Про це повідомляє видання Politico.

Зазначається, Стів Річетті та Майк Донілон, давні соратники Байдена, приїхали до нього до Делавера у п'ятницю та суботу відповідно. Вони сиділи на відстані від президента, який мав позитивний тест на COVID, і подали інформацію, яка може прискорити кінець його політичної кар'єри.

Раніше "Коментарі" писали – як проголосували усі 50 голів Демократичної партії: чи є підтримка у Харріс.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини