Головна Новини Світ Беларусь Дружина Цепкало не може виїхати з Росії: прикордонники тримають її на КПВВ з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружина Цепкало не може виїхати з Росії: прикордонники тримають її на КПВВ з Україною

16 серпня 2020, 08:54
Поділіться публікацією:

Дружина екс-кандидата на пост президента Білорусі Валерія Цепкало разом з дітьми затримана на російсько-українському кордоні і з глубоукой ночі не може потрапити до Києва через утримання. Про це розповів сам Цепкало на своїй сторінці Facebook.

Дружина Цепкало не може виїхати з Росії: прикордонники тримають її на КПВВ з Україною

Так, опозиціонер, який сам раніше був змушений тікати з країни , ховаючись від політичного і кримінального переслідування, переконаний, що на нього тиснуть за допомогою дружини і дітей.

"Зараз третя година ранку! Моя дружина з дітьми перебуває на російсько-українському кордоні! Пункт переходу Троєбортне! Її тримають вже більше двох годин з двома маленькими дітьми на Російській стороні. Її повернули назад вже після того як поставили штамп і вона наблизилася до нейтральній смузі ", — зазначає політик у своєму повідомленні.

Зараз Валерій Цепкало знаходиться в Києві і очікував, що дружина разом з дітьми, що раніше виїхали в Москву, також прибудуть до нього на зустріч.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що напередодні виборів президента Білорусі, побіжний екс-кандидат Валерій Цепкало вже з української столиці написав відкритого листа до лідерів демократичних держав з проханням забезпечити чесне обрання нового глави держави, де встановлена диктатура Олександра Лукашенка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини