Головна Новини Світ Росія До 10 років в'язниці: Росія буде карати за відчуження своїх територій
commentss НОВИНИ Всі новини

До 10 років в'язниці: Росія буде карати за відчуження своїх територій

Порушників позбавлятимуть волі на термін від 6 до 10 років

18 листопада 2020, 12:50
Поділіться публікацією:

Держдума Росії сьогодні, 18 листопада, прийняла закон про кримінальне покарання до 10 років в'язниці за дії по відчуженню територій РФ.

До 10 років в'язниці: Росія буде карати за відчуження своїх територій

Фото: из открытых источников

КК РФ доповнюється новою статтею, яка передбачає відповідальність за відчуження частини території РФ або інші дії, спрямовані на порушення територіальної цілісності. Порушників позбавлять волі на термін від 6 до 10 років.

За публічні заклики, вчинені вперше, буде загрожувати адміністративна відповідальність, карати за КК будуть тільки при повторному правопорушенні. У зв'язку з цим покарання за подібне порушення передбачається за новою статтею 20.3.2 КпАП. При повторному заклику, скоєному протягом року, буде кримінальна відповідальність за статтею 280.1 КК РФ, при цьому штраф становитиме від 200 до 400 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Росія побудує військово-морську базу для матеріально-технічного постачання Військово-морського флоту РФ на північному сході Судану. Це дозволить країні зберегти свої військові кораблі на узбережжі Червоного моря. Згідно з підписаним документом, Росія може вивозити й ввозити озброєння, боєприпаси, обладнання, необхідне для роботи бази й для виконання завдань військовими кораблями, в тому числі з ядерними установками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини