Головна Новини Світ Африка Старенька викрала грабіжника разом зі зброєю (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Старенька викрала грабіжника разом зі зброєю (відео)

Коли грабіжники вбили сина, літня мати відібрала у одного них з рушницю і утримувала в "захопленні" злочинця - ЗМІ назвали це "викраденням"

22 грудня 2020, 17:33
Поділіться публікацією:








Двоє озброєних злочинців, які вломилися в магазин ювеліра в Діярбакира, Туреччина, застрелили власника підприємства, 22-річного чоловіка на ім'я Сінан, з рушниці. Про це повідомляє турецьке видання NTV.

Старенька викрала грабіжника разом зі зброєю (відео)

Фото: из открытых источников

Тим часом в магазині перебувала його мати, яка спостерігала за всім цим. Вона спробувала палицею зупинити двох грабіжників. Як пишуть турецькі ЗМІ, матері вдалося "викрасти" (заламати і утримувати) одного з грабіжників, відібравши у нього рушницю. У Мережу виклали відео з камер спостереження.


Сина літньої жінки негайно доставили в лікарню, але, попри втручання медиків, його врятувати не вдалося. Поліція оголосила в розшук двох чоловіків, яким так і не вдалося отримати гроші або золото в ювелірній крамниці. Подробиці інциденту не повідомляються.

Управління Відділення громадської безпеки створило спеціальну групу, щоб заарештувати підозрюваних. Фахівці, які вивчили записи з камер відеоспостереження, ініціювали великомасштабне розслідування з метою затримання підозрюваних в лижних масках, за свідченнями очевидців.

Сьогодні, 22 грудня, стало відомо, що у Франції заарештували пару, яка згвалтувала немовляти. Дитина загинула через зупинку серця. Поліція відправила під варту чоловіка і дружину, які підозрюються в згвалтуванні й вбивстві. Поліція оголосить додаткову інформацію сьогодні.

Нагадаємо, Туреччина заборонила проведення розважальних заходів на Новий рік 2021. Раніше туристичні агентства заявляли, що карантинні обмеження не завадять туристам відсвяткувати новорічні свята 2021.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Берліні 190 поліцейських обшукали квартиру ісламіста, який підозрюється в теракті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини