Головна Новини Світ Африка У Туреччині на туристку напали з ножем, згвалтували і пограбували
commentss НОВИНИ Всі новини

У Туреччині на туристку напали з ножем, згвалтували і пограбували

На жінку напали в туристичній Анталії

23 грудня 2020, 12:35
Поділіться публікацією:

Правоохоронці туристичного міста Анталія заарештували 22-річного місцевого жителя, якого підозрюють у нападі на російську туристку й зґвалтуванні. Як пише видання Hurriet, подробиці стали відомі тільки зараз, хоча інцидент стався 18 грудня.

У Туреччині на туристку напали з ножем, згвалтували і пограбували

Фото: из открытых источников

Увечері на курорті Аланія турок згвалтував 34-річну туристку, напавши на неї з ножем. Він також забрав у неї смартфон і сумку. Поліція Демірташа почала розслідування і виявила підозрюваного 22-річного юнака. Вони впізнали його по автомобілю, на якому чоловік зник з місця події. Чоловіка доставили в поліцейський відділок і взяли під варту. Коли підозрюваний дав свідчення, його відправили до в'язниці. Конкретний термін не згадується ЗМІ.

Нагадаємо, вчора в Туреччині зробили несподівану заяву про туристів з України.

Президент Туреччини Реджеп Ердоган раніше оголосив про чотириденну комендантську годину, яка буде введена з 9 ранку 31 грудня до 5 ранку 4 січня в майбутні новорічні вихідні в рамках заходів щодо боротьби з коронавірусом. Тим часом в країні продовжується дія обмежень на вихідних.

Раніше багато турків також планували поїхати в Україну, одну з небагатьох країн, в яку їм дозволений в'їзд в якості туристів, на святкування Нового року. Оскільки Туреччина увійшла в "червоний" список України, багато турецьких мандрівників або відправляться в інші країни, або залишаться вдома.

Нагадаємо, Туреччина заборонила проведення розважальних заходів на Новий рік 2021. Раніше туристичні агентства заявляли, що карантинні обмеження не завадять туристам відсвяткувати новорічні свята 2021 в "елітних" готелях Туреччини.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини