Головна Новини Світ Азія Непал накрили масштабні повені: загинули десятки людей (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Непал накрили масштабні повені: загинули десятки людей (ВІДЕО)

Сильні дощі викликали повені і зсуви

20 жовтня 2021, 11:42
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Непалі стихія вбиває громадян. Про це повідомляє видання УНІАН.

Непал накрили масштабні повені: загинули десятки людей (ВІДЕО)

Повінь у Непалі. Фото: скриншот із відео

У Непалі протягом трьох днів йдуть сильні дощі. Вони викликали зсуви й масштабні повені. На цей момент відомо, що стихія встигла забрати життя 43 осіб. Ще три десятки громадян вважаються зниклими безвісти. Близько двох десятків людей отримали поранення різного ступеня тяжкості й були госпіталізовані.

Згідно з даними ЗМІ, через повінь одне з сіл виявилося відрізаним. Місцеві жителі вже протягом кількох днів не можуть дочекатися допомоги рятувальників.

Влада попереджає про те, що у найближчі кілька днів розбушувалася стихія не стихне. Очікуються ще сильніші дощі.

Раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що на південному заході Японії почав вивергатися вулкан під назвою Асо. У небо піднявся величезний стовп диму і попелу. Через це влада оголосила про третій (з п'яти можливих) рівень небезпеки. Це означає, що громадяни не можуть наближатися до гори й підніматися на неї. Фахівці попереджають, що вулкан може викидати каміння на відстань до двох кілометрів. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Також видання "Коментарі" інформувало про те, що в Еквадорі навчальний вітрильник ВМС Бразилії врізався у міст, який з'єднує місто Гуаякіль з островом Сантана. Після удару судно застрягло і йому на допомогу поспішив місцевий буксир. Однак він пішов на дно. Зазначається, що в результаті інциденту екіпаж жодного з суден не постраждав. Зараз на вітрильник чекає буксирування в гавань і ремонт. Детально про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини