Головна Новини Світ Азія На Філіппінах народилося цуценя-циклоп (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На Філіппінах народилося цуценя-циклоп (ФОТО)

Господиня дивного цуценя опублікувала в Мережі його фотографії

13 лютого 2021, 10:28 comments2013
Поділіться публікацією:

У філіппінській провінції Аклан з'явилося на світ незвичайне щеня з двома язиками, одним оком і відсутнім носом. Через його вид господиня, на ім'я Емі прозвала тварину Циклопом. Про це повідомляє видання Daily Star.

На Філіппінах народилося цуценя-циклоп (ФОТО)

На Філіппінах народилося цуценя-мутант - фото: Daily Star

За словами господині дивного вихованця, її собака народила двох цуценят. Один з них був абсолютно нормальним, а другий — з неймовірною мутацією. У цуценя зовсім не було носа, тому дихати він намагався ротом, з якого стирчали два язики по різні боки. Око у тварини було лише одне, в центрі голови. Саме тільце виявилося без будь-яких відхилень.

Емі нагодувала цуценя сумішшю і повела до ветеринара в надії на те, що тварина зможе вижити. Однак він не дожив і до наступного ранку. Увечері того ж дня Циклоп помер, оскільки не міг нормально дихати.

На Філіппінах народилося цуценя-циклоп (ФОТО) - фото 2

Ветеринар пояснила господині незвичайного цуценя, що її собака під час вагітності могла з'їсти якийсь продукт, що містив отруту. Це призвело до того, що собака народилася з мутаціями. Вважається, що у цуценяти рідкісне захворювання, зване циклопією, яке вражає ссавців і інших тварин. Це може бути генетичним захворюванням.

Господиня померлого вихованця вирішила не ховати його, а залишити у своєму будинку. Дівчина помістила тіло цуценя в скляну колбу і залишила собі на пам'ять.

На Філіппінах народилося цуценя-циклоп (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв своїм читачам про те, що в російському Дзержинську помітили незвичайних собак, шерсть яких була блакитного кольору. У Мережі були опубліковані фото тварин. Також сайт інформував про те, що  в Індонезії із зоопарку втекли два тигри та загризли охоронця, який стояв біля їх вольєри.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини