Головна Новини Світ Азія Падіння Боїнгу в Індонезії: названі попередні причини трагедії
commentss НОВИНИ Всі новини

Падіння Боїнгу в Індонезії: названі попередні причини трагедії

На цей момент розслідування авіакатастрофи триває

11 січня 2021, 11:09
Поділіться публікацією:

Слідчі з Індонезії змогли назвати приблизні причини аварії Боїнгу в місті Джакарта. Про це інформує сайт Bloomberg.

Падіння Боїнгу в Індонезії: названі попередні причини трагедії

Попередні причини падіння літака в Індонезіі- фото: Bloomberg

Повідомляється, що літак розбився, найімовірніше, при ударі об воду. Розрив в повітрі, на думку слідчих, виключений. Військовий командир Хаді Тьяджанто під час брифінгу зазначив, що місцем аварії вони вважають ту ділянку, де на глибині 23 метрів знайшли уламки літака, а також рятувальні жилети.

Авіаційний аналітик Джеррі Соеджатман розповів, що попередні дані вказують на те, що погана погода в той день могла привести до дезорієнтації в кабіні екіпажу. Також різке пікірування могли викликати технічні поломки. Однак для того, щоб це підтвердити, потрібно дочекатися кінця розслідування.

Президент Індонезії Джоко Відодо заявив, що хоче, щоб пошуково-рятувальні загони доклали максимум зусиль, щоб якомога швидше розшукати всіх, хто був на борту. Тобто, всіх 62 осіб. На цей момент залишається невідомим, чи вижив хтось після цієї авіакатастрофи.

Нагадаємо, що 9 січня в столиці Індонезії місті Джакарта через кілька хвилин після зльоту з радарів зник літак. Через деякий час рибалки повідомили, що чули звук, схожий на вибух. За їх словами, він прогримів над Яванським морем. Підтвердження аварії літака надійшло тільки через 20 годин.

Раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що у Франції під час погоні злодії кидалися в поліцейських пляшками дорогого вина, а також про те, що в Австралії чоловік кілька днів просидів в лісі в крокодилячій "пастці", ховаючись від правоохоронців.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини