Головна Новини Світ Беларусь Білорусь тоне: уночі під Гомелем прорвало греблю, а по всі країні триває повінь, - білоруські ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Білорусь тоне: уночі під Гомелем прорвало греблю, а по всі країні триває повінь, - білоруські ЗМІ

Вулиці та дороги населених пунктів Гомельської області у воді, людей у човнах евакуюють

10 квітня 2023, 13:55 comments9903
Поділіться публікацією:

Через вихід з берегів різних річок, у Білорусі – потоп, пишуть "Коментарі" з посиланням на білоруські ЗМІ. У ніч проти десятого квітня, під Гомелем прорвало греблю, зазначають МотолькоПомоги.

Білорусь тоне: уночі під Гомелем прорвало греблю, а по всі країні триває повінь, - білоруські ЗМІ

У Білорусі люди сіли у човни, через сильну повінь та прорив греблі

"Сьогодні о 3:30 ранку під Гомелем відбувся прорив греблі й всього за пів години вода затопила будинки по вікна. Наразі місцевих жителів евакуюють", — пишуть у повідомленні.

Окрім того, сильна повінь фіксується і у Жлобинському районі, додають у ЗМІ.

 "Через розлив річки Дніпро, підтопило не менше дев’яти населених пунктів. Наслідки розливу Дніпра видно на фото з дрона: залиті всі вулиці та ділянки у селах", — зазначають у МотолькоПомоги.

Як писали "Коментарі", країни Заходу запровадять жорсткіші санкції проти Білорусі, якщо Росія розмістить там свою ядерну зброю. Як повідомляє видання "Коментарі", про це заявив прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький, пише "Sky News".
Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, міністерство закордонних справ Білорусі 28 березняопублікувало свою реакцію на повідомлення Володимира Путіна про розміщення ядерної зброї на території Білорусі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посилання на заяву МЗС Білорусі.
Читайте також на сайті "Коментарі"
багато громадян Білорусі залишаютькраїну і зупиняються в сусідніх країнах, а також йдуть воювати проти Росії на боці України. Олександр Лукашенко боїться повернення білорусів до країни. Про це в Телеефірі сказав білоруський політик, представник Координаційної ради демократичних сил Білорусі Валерій Мацкевич, пишуть "Коментарі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини