Головна Новини Світ Беларусь На російському телебаченні вийшло інтерв’ю Лукашенка: стверджує, що Москва запобігла найгіршому
commentss НОВИНИ Всі новини

На російському телебаченні вийшло інтерв’ю Лукашенка: стверджує, що Москва запобігла найгіршому

Олександр Лукашенко з'явився на російському телеканалі з інтерв'ю, де виправдовує вторгнення в Україну.

29 травня 2023, 12:07 comments2434
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Поки не відомо, що відбувається зі здоров’ям Олександра Лукашенка, на російському телебаченні вийшло інтерв’ю з білоруським диктатором. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

На російському телебаченні вийшло інтерв’ю Лукашенка: стверджує, що Москва запобігла найгіршому

Президент Білорусі Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

Олександр Лукашенко з’явився в ефірі програми "Москва. Кремль. Путін" на телеканалі "Россия-1". Інтерв’ю з’явилось у неділю, але невідомо, коли воно було записано. Президент Білорусі вкотре повторює російську пропаганду та стверджує, що Кремль своїм вторгненням в Україну зміг запобігти найгіршому розвитку подій для Росії.

"Якби це сталося не в лютому 2022 року, то сталося б пізніше, але на найгірших умовах для Росії. Для нас – для Білорусії та Росії. Ви попередили розвиток цих подій", — сказав Олександр Лукашенко про повномасштабне вторгнення Росії на територію України.

Білоруський диктатор стверджує, що війна в Україні це частина "у глобальному протистоянні за багатополярність світу", проти якого за його словами виступає Захід.

"Сьогодні ми боремося за багатополярний світ, який в інтересах усіх — Китаю, Індії, арабів, Африки та Латинської Америки", — наголосив Лукашенко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за інформацією опозиціонерів білоруський диктатор Олександр Лукашенко знаходиться у важкому стані у московській лікарні та є нетранспортабельним пацієнтом.

Також "Коментарі" писали про те, які дві людини можуть замінити президента Білорусі Олександра Лукашенка у разі його раптової смерті. Вперше про поганий стан білоруського диктатора стало відомо 9 травня, коли Лукашенко миттєво покинув військовий парад у Москві та вирушив до мінської елітної лікарні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини