Головна Новини Світ Беларусь Білоруський опозиціонер розповів чим хворий Лукашенко
commentss НОВИНИ Всі новини

Білоруський опозиціонер розповів чим хворий Лукашенко

Опозиційний політик назвав хворобу президента Білорусі Олександра Лукашенка.

4 червня 2023, 13:15 comments1034
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Білоруський опозиційний політик Валерій Цепкало тиждень тому заявив, що Олександр Лукашенко перебуває в "критичному стані" в московській лікарні. Тепер він детально описав перебіг госпіталізації білоруського президента. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Цепкала.

Білоруський опозиціонер розповів чим хворий Лукашенко

Президент Білорусі Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

У кінці травня Цепкало першим повідомив для широкої громадськості про критичний стан Лукашенка, який після закритої зустрічі з Володимиром Путіним опинився у російській лікарні. Ці повідомлення не були підтверджені офіційно з боку Росії чи Білорусі, однак через кілька днів президент Білорусі зустрівся з головою російського центробанку Ельвірою Набіулліною та важко дихав під час розмови.

Тепер опозиційний політик розповів про деталі перебування Лукашенка в московській лікарні.

"Хворий відчув нудоту та блювання. Крім цих симптомів, кров текла з носа, ясен, на шкірі були точкові крововиливи, особливо помітні в місцях уколів", — описує стан Олександра Лукашенка Валерій Цепкало.

За словами Цепкало для білоруського диктатора зібрали найкращих московських лікарів для медичного консиліуму, які діагностували у хворого ДВЗ-синдром — це порушення згортання крові.

Білоруський опозиційний політик натякає, що стан Лукашенка може бути пов’язаний з російським урядом, так самок як з отруєння Навального, Литвиненка та Скрипалями.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на російському телебаченні вийшло інтерв’ю Лукашенка: стверджує, що Москва запобігла найгіршому.

Також "Коментарі" писали про президента Казахстану, який іронічно відреагував на прохання Лукашенка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини