Головна Новини Світ Китай У Китаї обвалилася будівля готелю: кількість жертв збільшилася (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї обвалилася будівля готелю: кількість жертв збільшилася (ФОТО)

Влада завершує рятувальну операцію

14 липня 2021, 10:39
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Кількість жертв в результаті обвалення будівлі готелю Siji Kaiyuan в Китаї виросло. Про це повідомляє видання AP.

У Китаї обвалилася будівля готелю: кількість жертв збільшилася (ФОТО)

У Китаї обвалилася будівля готелю. Фото: видання Xinhua

Як стало відомо, влада країни завершують рятувальну операцію в місті Сучжоу. З-під завалів рятувальники витягли 23 людини. Більшість з них були постояльцями готелю.

З двадцяти трьох чоловік один не отримав пошкоджень, п'ятеро постраждали і були госпіталізовані прибулими на місце подій медиками, і ще сімнадцять загинули.

Для пошуків співробітники рятувальної служби використовували пошукових собак, крани, і металорізи. Всього для проведення операції були мобілізовано близько 600 чоловік, а також 120 транспортних засобів.

Для довідки: місто Сучжоу є популярним туристичним напрямком, яке відоме своїми історичними каналами і традиційними китайськими садами. Триповерховий готель Siji Kaiyuan на 54 номери відкрився в 2018 році.

У Китаї обвалилася будівля готелю: кількість жертв збільшилася (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Болівії рейсовий автобус з пасажирами всередині впав в обрив з висоти понад сто метрів. Транспортний засіб прямувало до столиці країни в місто Сукре. В результаті події постраждали кілька десятків людей, багато хто отримав поранення. Для впізнання прибутку близькі загиблих. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що в Індії блискавка вдарила в групу людей. Вони перебували в популярному туристичному місці, на даху вежі форту. В результаті події загинуло більше десяти осіб, багато хто постраждав. Деякі люди стрибали з вежі на землю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини