Головна Новини Світ ЄС Австрія відкриє гірськолижні курорти на Новий рік і Різдво
commentss НОВИНИ Всі новини

Австрія відкриє гірськолижні курорти на Новий рік і Різдво

Туристична інфраструктура відкриється тільки після 7 січня

2 грудня 2020, 17:50
Поділіться публікацією:

В Австрії знову зможуть кататися на лижах з 24 грудня, але туристична інфраструктура відкриється тільки після 7 січня, оголосив в середу уряд.

Австрія відкриє гірськолижні курорти на Новий рік і Різдво

Горнолыжный курорт Австрии

"З 24 грудня знову стануть можливими індивідуальні види спорту на відкритому повітрі, такі як катання на лижах, щоб громадськість могла займатися спортом під час свят", — сказав журналістам канцлер Себастьян Курц.

Франція закрила всі гірськолижні курорти на зимові канікули, наслідуючи приклад Німеччини. Канцлер Німеччини звернеться до Європейського Союзу з проханням заборонити лижні тури до 10 січня, бо вони стали причиною декількох спалахів епідемій минулої зими.

Раніше "Коментарі" робили огляд на карантинні обмеження в країнах Європи, які можуть перешкодити туристам повноцінно відпочити на зимових канікулах.

Нагадаємо, українці зможуть поїхати до Франції на Новий рік за заниженою ціною. Французька компанія Air France 1 грудня повідомила, що потроїть кількість рейсів з 15 грудня. 100% поїздів також будуть доступні для бронювання, третина з яких — за низькою ціною.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини