Головна Новини Світ ЄС Фіцо зробив скандальну заяву на другу річницю повномасштабного вторгнення Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Фіцо зробив скандальну заяву на другу річницю повномасштабного вторгнення Росії

Словацький прем’єр Роберт Фіцо вважає, що війна в Україні почалась з "українських неонацистів".

25 лютого 2024, 09:13
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо відзначився скандальною заявою про передумови війни між Україною та Росією у 2014 році. За словами словацького прем’єра усе почалося з "розгулу українських неонацистів".

Фіцо зробив скандальну заяву на другу річницю повномасштабного вторгнення Росії

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо. Фото з відкритих джерел

В опублікованому відео на Facebook Роберт Фіцо заявив, що війна в Україні у 2014 почалась з "розгулу українських неонацистів". Крім того, за словами прем’єра Словаччини вторгнення Росії в Україну полягає в тому, щоб "ввести Росію в оману, що НАТО не розширюватиметься далі на схід".

Ще одна теза на другу річницю повномасштабного вторгнення Росії стосувалась майбутнього вступу України до НАТО.  Роберт Фіцо заявив, що так кроки можуть бути "початком Третьої світової війни".

Разом зі скандальними заявами про початок війни в Україні і її майбутнє членство в НАТО, Фіцо додав, що військове вторгнення в Україну є порушенням міжнародного права.

Нагадаємо, що Роберт Фіцо не вперше висловлює скандальні заяви щодо війни в Україні. За кілька днів до другої річниці повномасштабного вторгнення Фіцо заявив, що світ має "пристосуватися до нової реальності", де Росія буде мати під окупаційним контролем східні області України, а також Крим. Прем'єр-міністр Словаччини додав, що хоче закінчення війни, однак не уявляє, яким він буде виглядати, але за словами Фіцо, миру буде болючим.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Фіцо розповів про небезпеку щодо України, яка стане початком Третьої світової війни

Також "Коментарі" писали, що прем'єр Словаччини зробив скандальну заяву про обстріли Києва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

25 лютого 2024, 09:19

Нарешті починається прозріння! Так і з Гітлером прозріння наставало. Тільки тут ще страшніше бо і в середині країни розбірки і з сусідами. Україну у концтабір перетворили. Нацизм Портнікова Соловйова працював без вихідних розпалюючи ворожнечу. Так розікрали Україну що почали на сусідів дивитись: розпиляти репараціями замороженими активами. Але отримали таку відсіч що ще і території втратили. Зараз пішли у ЄС грабувати. Всі фермери вже побачили скільки награбованих грошей у кошерних.


Новини