Головна Новини Світ ЄС У Бельгії заарештували терориста, який намагався вбити прем'єр-міністра
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бельгії заарештували терориста, який намагався вбити прем'єр-міністра

Як пишуть місцеві ЗМІ, антитерористичний відділ поліції відразу затримав чоловіка в його ж будинку

28 листопада 2020, 16:40
Поділіться публікацією:

Чоловік з регіону Варемме в Льєжі був заарештований після відправки листа прем'єр-міністру Де Кроо по електронній пошті, де погрожував йому вбивством. Про це повідомляє "Казінформ".

У Бельгії заарештували терориста, який намагався вбити прем'єр-міністра

Александр Де Кроо

"Я потраплю на перші сторінки газет. І ти теж. Я чекаю тебе, Де Кроо"- написав він Олександру Де Кроо поштою.

Як пишуть місцеві ЗМІ, антитерористичний відділ поліції відразу затримав чоловіка в його ж будинку. Стало відомо, що він є підприємцем, компанія якого постраждала після введення карантинних заходів через пандемію. У своєму листі чоловік зазначив, що багато громадян країни не дотримуються заходів безпеки, а бізнеси руйнуються, підкріпивши лист вищенаведеними погрозами.

Нагадаємо, сьогодні, 28 листопада, стало відомо, що в Бельгії продовжили локдаун до 15 січня. Зараз в країні діють жорсткі обмеження через "другу хвилю" пандемії. Більшість підприємств працюють в дистанційному режимі. Бельгійці мають робити покупки поодинці і залишатися в магазині не більше 30 хвилин. Міста зобов'язані гарантувати безпеку на торгових вулицях. Музеї та басейни можуть бути знову відкриті, як і деякі магазини. Подальше пом'якшення заходів буде неможливо до середини січня. Жителі одного з міст навіть встановили меморіал жертвам першої хвилі пандемії.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Бельгія очолила антирейтинг країн з найвищою захворюваністю короновірусом. Дані опублікував Європейський центр з профілактики та контролю захворювань (ECDC). Попри "першість" Бельгії, в Чехії спостерігають найвищу смертність від вірусу — 12,3 смертей на 100 тисяч. У Бельгії цей показник становить 5,8.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Bujhm

28 листопада 2020, 16:47

А давайте его сюда


Новини