Головна Новини Світ ЄС Віктор Орбан висміяв Європейський парламент
commentss НОВИНИ Всі новини

Віктор Орбан висміяв Європейський парламент

Європейський парламент у вересні сказав, що Угорщина "більше не є демократією". Проте, тепер угорський політик сміється з корупції в Європарламенті.

13 грудня 2022, 14:20 comments1117
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан висміяв Європарламент через корупційний скандал. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter угорського політика.

Віктор Орбан висміяв Європейський парламент

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан. Фото з відкритих джерел

Європейська поліція заарештувала заступницю голови Європарламенту Єву Кейлі її батька, партнера та ще кількох політиків. Поліція ЄС висуває їм звинувачення у відмиванні грошей та корупції. Європейські політики отримували кошти, подарунки від Катару для просування своїх стратегічних та політичних позицій.

Проросійський політик Віктор Орбан вирішив висміяти таку подію в ЄС.

"Доброго ранку Європейському парламенту", — написав Віктор Орбан у Twitter, та опублікував стару фотографію, на якій сміються колишні світові лідери та слова "а потім вони сказали… ЄП серйозно стурбований корупцією в Угорщині".

Таким чином Віктор Орбан згадав слова Європарламенту, що Угорщина "більше не є демократією", які прозвучали кілька місяців тому через корупцію в країні. ЄС ухвалив рішення не виділяти гроші Для Угорщини, поки прем’єр-міністр Віктор Орбан не створить незалежні антикорупційні установи.

Віктор Орбан висміяв Європейський парламент - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Угорщина переховує російських шпигунів у своїй країні. Більшість з них отримали дипломатичний захист, адже нібито є працівниками посольства Росії в Будапешті, інші ж належать до банку, який кілька років тому переїхав з Росії.

Також "Коментарі" писали про хаос, який відбувається в Угорщині через різке підняття цін на паливо. Уряд Орбана скасував ліміт цін на паливо, чим викликав паніку і черги на угорських заправках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини