Головна Новини Світ Європа У Греції розбився винищувач F-16
commentss НОВИНИ Всі новини

У Греції розбився винищувач F-16

Під час приземлення F-16 виїхав за межі злітно-посадкової смуги

18 листопада 2021, 19:03
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Греції зазнав аварії військовий літак. Про це пише видання ТСН.

У Греції розбився винищувач F-16

F-16. Фото: Pixabay

Як стало відомо, інцидент стався на авіабазі Андравіда у Греції. Винищувач F-16, який прямував до Аракоса, здійснив вимушену посадку.

За даними ЗМІ, під час приземлення літальний апарат виїхав за межі злітно-посадкової смуги. Пілотові вдалося катапультуватись.

Згідно з попередньою інформацією, стан чоловіка оцінюють як задовільний. На цей момент за фактом аварії було розпочато розслідування. Встановлюється причина інциденту.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що у Сполучених Штатах Америки сталася стрілянина. Внаслідок події загинув відомий репер. Бездиханне тіло 36-річного чоловіка виявили співробітники правоохоронних органів. Виконавець записував пісні з такими реп-виконавцями, як Snoop Dogg та Young Thug. У ЗМІ розповіли, що подія сталася на вході до пекарні, де часто з'являвся музикант. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що над російським містом була помічена вогняна куля. Яскравий об'єкт осяяв нічне небо та згорів у атмосфері нашої планети. Явище могли спостерігати у кількох республіках країни. Згідно з попередніми даними, вогненний камінь був частиною метеорного потоку Леоніди. Пік його активності саме відбувався цього дня. Метеори Леоніди мають білий колір та влітають в атмосферу Землі зі швидкістю приблизно 71 кілометр на секунду. У Мережі почали виявлятись відео з місця подій. Докладніше про це читайте в нашій статті. 








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини