Головна Новини Світ Німеччина Берлін знову на щось чекає: Німеччина не поспішає висилати російських дипломатів
commentss НОВИНИ Всі новини

Берлін знову на щось чекає: Німеччина не поспішає висилати російських дипломатів

Представник МЗС ФРН не підтвердила інформацію про висилку 30 російських дипломатів і заявила, що такий захід поки не планується.

27 березня 2023, 16:10
Поділіться публікацією:

На фоні масових антиросійських санкцій, запроваджених у зв'язку із вторгненням РФ в Україну, у МЗС Німеччини не підтвердили інформацію про те, що 30 російських дипломатів буде вислано з країни. Представник МЗС ФРН не підтвердила інформацію про висилку 30 російських дипломатів і заявила, що такий захід поки що не планується. Як передає видання "Коментарі", про це пише "Комерсант".

Берлін знову на щось чекає: Німеччина не поспішає висилати російських дипломатів

Німеччина. Фото: з відкритих джерел

"Такий захід – у тому вигляді, в якому він був представлений у матеріалі, зараз не передбачений", — сказала представник відомства.

25 березня 2023 року Focus повідомив про те, що міністр закордонних справ Німеччини Анналена Бербок планує вислати з країни понад 30 дипломатів агресора, акредитованих у Берліні. Тоді видання зазначало, органи безпеки Німеччини вважають, що російські дипломати можуть використати свій імунітет для незаконного вербування німецьких інформаторів із політики, бізнесу, науки та армії. Тому перебування їх у країні може шкодити Німеччині.

Читайте також на порталі "Коментарі" – навіщо Путіну ядерну зброю у Білорусі – як має відреагувати Захід.

Також видання "Коментарі" повідомляло – коли російські еліти можуть усунути Путіна – чи може на це вплинути ордер на арешт МКС. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому порталу детально розібралися у ситуації.                                                                      

Раніше "Коментарі" писали – чому народи РФ йдуть на забій за путінські амбіції – що стало чи стане переломним моментом у війні. Експерти під час ексклюзивного інтерв'ю нашому порталу детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини