Головна Новини Світ Німеччина Напади з ножем в Німеччині: кілька людей поранено
commentss НОВИНИ Всі новини

Напади з ножем в Німеччині: кілька людей поранено

Деякі отримали травми, що загрожують життю

20 листопада 2020, 00:40
Поділіться публікацією:

Кілька людей були поранені в результаті нападу з ножем в місті Оберхаузен на заході Німеччини в четвер увечері, повідомляє Focus Online, додаючи, що підозрюваний був заарештований.

Напади з ножем в Німеччині: кілька людей поранено

Фото: из открытых источников

Westdeutsche Allgemeine Zeitung повідомила, що кілька людей були доставлені в лікарню з ножовими пораненнями, а деякі отримали травми, що загрожують життю. Поліція поки не повідомляє подробиці.

Нагадаємо, в Європі пройшла серія терактів через загострення конфлікту з ісламістами. Міністерство внутрішніх справ та інтеграції Австрії наказало закрити "радикальні мечеті" після смертоносного нападу ісламіста у Відні, а Франція посилила контроль всередині країни за мігрантами.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що тисячі людей в Лейпцигу протестували проти Сovid-обмежень в Німеччині. У центрі Лейпцигу тисячі людей вийшли на протест проти введених урядом обмежень, покликаних уповільнити поширення коронавірусу. Суд в останній момент відхилив прохання перенести акцію в інше місце. Протестуючі несли німецькі прапори, а одна жінка з табличкою "За правду, справедливість і свободу" одягла маску на очі, залишивши відкритими ніс і рот.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини