Головна Новини Світ Німеччина Німецький автомобільний концерн виплатить по тисячі євро співробітникам за віддалену роботу
commentss НОВИНИ Всі новини

Німецький автомобільний концерн виплатить по тисячі євро співробітникам за віддалену роботу

Автогігант Daimler вирішив компенсувати незручності від коронавірусу - бонус отримають 160 тис. співробітників

2 грудня 2020, 11:11
Поділіться публікацією:

Пандемія коронавірусу негативно відбилася на світовій економіці. Цілі галузі зазнають колосальних збитків. Однак під удар потрапляють і пересічні громадяни, які через карантинні обмеження змінили умови роботи. Обов'язок дотримуватися масочного режиму, перехід на віддалену роботу — все це несе певний дискомфорт. До такого висновку дійшло керівництво німецького автогіганта Daimler і вирішило заохотити своїх співробітників.

Німецький автомобільний концерн виплатить по тисячі євро співробітникам за віддалену роботу

Співробітники Daimler отримають компенсацію за роботу при епідемії

Представник компанії оголосив, що концерт виплатить працівникам "коронний бонус", розмір якого складе тисячу євро. Виплата проводиться для компенсації особистих і економічних незручностей. Отримати компенсацію зможуть 160 тис. співробітників. Премію отримають лише німецькі працівники.

Як повідомляв портал "Коментарі", віце-прем'єр-міністр України, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров заявив про те, що мільйон українців можуть отримати допомогу від держави в розмірі 8 тисяч гривень. Чиновник зазначив, що виплату можуть отримати співробітники або ФОП, якщо її роботодавець має одну з шести категорій Класифікації видів економічної діяльності, таку як роздрібна торгівля, тимчасове розміщення, демонстрація кінофільмів, діяльність із забезпечення стравами та напоями, діяльність у сфері творчості, мистецтва та розваг, діяльність у сфері спорту, організація відпочинку. Михайло Федоров також підкреслив, що анонсована допомога буде виплачено один раз. Дану програму підтримки держави вже відправили на розгляд парламенту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини