Головна Новини Світ Німеччина Шольц таки вирішив: коли німецький канцлер зібрався дзвонити Путіну
commentss НОВИНИ Всі новини

Шольц таки вирішив: коли німецький канцлер зібрався дзвонити Путіну

Шольц все ще вірить, що до Путіна можна достукатися

10 червня 2023, 14:30 comments3481
Поділіться публікацією:

Канцлер Німеччини Олаф Шольц планує переговорити із російським диктатором Володимиром Путіним. Конкретна дата поки що не називається, але німецький канцлер має намір зателефонувати до Москви вже найближчим часом. Як повідомляє портал "Коментарі", про це сам Шольц заявив на з'їзді Німецької протестантської церкви в Нюрнберзі, пише "Sky News".

Шольц таки вирішив: коли німецький канцлер зібрався дзвонити Путіну

Олаф Шольц. Фото: з відкритих джерел

На з'їзді канцлер зазначив, що вже говорив із Володимиром Путіним телефоном у минулому і додав, що "планує зробити це знову найближчим часом".

За словами Олафа Шольца, під час переговорів він закликатиме диктатора обрати єдиний можливий варіант завершення війни в Україні, а саме – вивести свої війська з української території.

Зазначимо, у перші місяці з моменту повномасштабного вторгнення російських військ в Україну Захід неодноразово намагався вести переговори з російським диктатором. Насамперед главі Кремля дзвонили Олаф Шольц та президент Франції Еммануель Макрон. Проте телефонні дзвінки здебільшого виявилися безуспішними.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Олаф Шольц побачив у підриві Каховської ГЕС стиль диктатора Путіна.

Також видання "Коментарі" повідомляло – будь-які майбутні гарантії безпеки для України, які запропонує об'єднаний Захід, мають відрізнятись від статусу європейських членів Північноатлантичного Альянсу. Таку заяву за підсумками саміту Європейської політичної спільноти у Молдові зробив канцлер Німеччини Олаф Шольц.                                                       

Раніше "Коментарі" писали – у Кремлі відповіли, чи готовий Путін розмовляти із Шольцем.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини