Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині підірвали міст заввишки 72 метри: як це було (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині підірвали міст заввишки 72 метри: як це було (ВІДЕО)

Для знесення мосту було використано 120 кілограмів вибухівки

8 лютого 2022, 21:15
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Німеччині підірвали міст заввишки 72 метри: як це було (ВІДЕО)

Знесення мосту. Скріншот із відео

У Німеччині знесли старий автомобільний міст, висотою понад сімдесят метрів. Про це пише видання "Кореспондент".

Біля міста Вільнсдорф у землі Північний Рейн-Вестфалія, що на північному заході Німеччини, за допомогою контрольованого підриву знесли старий міст. Як пише ЗМІ, висота мосту для автобану становила 72 метри, а довжина - 485 метрів.

Компанія Autobahn GmbH заявила, що це перший випадок підриву моста, що контролюється, який має таку висоту. Для знесення використовували 120 кілограмів вибухівки.

Фахівці спланували знесення моста таким чином, щоб його уламки не пошкодили новий міст, який було зведено поряд. У матеріалі зазначається, що десятки людей приїхали подивитись на підрив мосту.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що В Ізраїлі було створено імплантат, який може допомогти ходити паралізованим людям. Сьогодні існують деякі наукові групи, які виробляють стовбурові клітини людини та вводять їх у спинний мозок тварин.

Сайт "Коментарі" писав про те, що Путін заявив, що готовий надати політичний притулок Порошенку в Росії. Російський лідер публічно в іронічній формі звернувся до п'ятого президента України. Реакція Петра Порошенка не забарилася. Він відповів у Facebook, що після слів Путіна підтвердилося його припущення, яке виникло раніше про те, що, займаючись політичними переслідуваннями українська влада хоче зробити подарунок саме Путіну. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що у Держдепі розповіли, чому надання особливого статусу Донбасу тепер залежить від РФ. Держсекретар США Блінкен заявив, що Україна виконує Мінські угоди, Росія – ні. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини