Головна Новини Світ Великобританія Авіакомпанії Британії приєдналися до протесту водіїв
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіакомпанії Британії приєдналися до протесту водіїв

Франція погодилася відновити ланцюжок постачання з Великобританією, але заявила, що кожен, хто хоче перетнути кордон, повинен отримати негативний результат тесту на коронавірус

24 грудня 2020, 14:47
Поділіться публікацією:

За даними агентства Unite, майже 850 співробітників вантажного підрозділу авіакомпанії British Airways протестують проти заробітної плати та умов праці, на які вплинув недавній конфлікт Британії та Франції. Вчора водії вантажівок, які втомилися чекати своєї черги на перевірку на Covid, "проривали" ряди поліцейських на трасі. Про це пише Le Figaro.

Авіакомпанії Британії приєдналися до протесту водіїв

Фото: из открытых источников

Франція погодилася відновити ланцюжок постачання з Великобританією, але заявила, що кожен, хто хоче перетнути кордон, повинен отримати негативний результат тесту на коронавірус. Це не сподобалося співробітникам, які були змушені здавати свої квитки на корабель і чекати черги на тест. Почалися сутички c поліцією. Як пише видання, навколо порту Дувра панує хаос.

Сьогодні Unite заявила, що співробітники найбільшої авіакомпанії також приєдналися до протесту через значне і різкого скорочення заробітної плати.

British Airways, дочірня компанія групи IAG, яка переживає серйозну кризу через пандемію, заявляє, що ні одному співробітнику не доведеться понести скорочення заробітної плати більш ніж на 10%, попри оголошені в цілому 13 000 скорочень робочих місць.

Нагадаємо, до відновлення "логістичних відносин" з Францією британці почали запасатися продуктами. Багато свіжих продуктів зникли з прилавків через затримки з постачанням.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що посольство Британії в Києві опублікувало інструкцію, якій варто дотримуватися всім, хто хоче потрапити до Великобританії, після того, як в Сполученому Королівстві виявили коронавірус нового штаму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини