Головна Новини Світ Італія Венецію затопило через помилки в прогнозі
commentss НОВИНИ Всі новини

Венецію затопило через помилки в прогнозі

Значна частина Венеції знову опинилася підтопленої, попри наявність захисних шлюзів, через помилки в прогнозі про масштаби підйому води.

9 грудня 2020, 02:40
Поділіться публікацією:

Після останнього підтоплення, коли вся Венеція буквально стояла у воді, були оновлені захисні шлюзи. Але після проливних дощів, Венеція знову "стоїть вся в воді".

Венецію затопило через помилки в прогнозі

ФОТО: З відкритих джерел

Як пише видання Corriere della Sera, Венеції знову опинилася підтопленої через помилки в прогнозі про масштаби підйому води. Сьогодні рівень води піднявся більше ніж на 130 см, в результаті місто опинилося у воді. Систему мобільних шлюзів Mose, яка допомагає боротися з підтопленням, що не запустили через помилки в прогнозі. Шлюзи відкриваються після підняття води більш ніж на 130 см, а в прогнозі говорилося, що вода може піднятися не більше ніж на 120 см. На час, коли стали зрозумілі реальні масштаби припливу, запускати дамбу було вже пізно.

На цей раз повінь не таке, як було минулого року, коли вода піднялася практично до 200 см. Крім Венеції, від негоди потерпають ряд інших міст.


Венецію затопило через помилки в прогнозі - фото 2

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що туристи в Венеції в останні роки стали поводитися неналежним чином: стали приїжджати все більше людей, які купаються в каналах, сидять посеред вулиці і багато смітять. В результаті влада міста вирішила докласти зусиль, щоб обмежити число відвідувачів міста 30 мільйонами в рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.corriere.it/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини