Головна Новини Світ НАТО Посол США: Зеленський надсилає потужний сигнал Путіну на саміті НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Посол США: Зеленський надсилає потужний сигнал Путіну на саміті НАТО

Президент України Володимир Зеленський надсилає дуже сильний сигнал президенту РФ Володимиру Путіну під час саміту НАТО у Вільнюсі.

12 липня 2023, 10:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Посол США в НАТО Джуліанна Сміт прокоментувала приїзд президента України Володимира Зеленського на саміт НАТО у Литві, заявивши, що таким чином Путін отримав потужний сигнал від українського лідера. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

Посол США: Зеленський надсилає потужний сигнал Путіну на саміті НАТО

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

На саміті НАТО у Литві Україна не отримала чітких термінів щодо вступу до НАТО. Зеленський різко відреагував на таке рішення назвавши його абсурдним і таким, що дає стимул Росії й надалі продовжувати війну. Посол США в НАТО Джуліанна Сміт заявила, що союзники вже взяли на себе зобов’язання щодо майбутнього України в НАТО, а також надання країні довгострокової підтримки.

"Коли Путін почав війну, він припускав, що Захід зрештою втратить інтерес до України. А реальність така, що ми на 500-му дні цієї війни, і ніхто нікуди не йде", – сказала Джуліанна Сміт.

Американська дипломатка також заявила, що Сполучені Штати "в захваті" від участі президента України Володимира Зеленського в саміті та першій раді Україна-НАТО. На її думку, це прямий сигнал для російського президента.

"Я думаю, що це надсилає дуже сильний сигнал президенту Путіну", — сказала Сміт.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що представник Сполучених Штатів відреагував на різкі заяви Володимира Зеленського щодо саміту НАТО. Президент України назвав останні зміни "абсурдними та безпрецедентними".

Також "Коментарі" писали, що у Білому домі розповіли на скільки можливий вступ України до НАТО. А ЗМІ вказали на дві країни, які блокують вступ України до військового альянсу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини