Головна Новини Світ Близький Схід Бельгія виводить війська з Афганістану слідом за США і Німеччиною
commentss НОВИНИ Всі новини

Бельгія виводить війська з Афганістану слідом за США і Німеччиною

Близько 70 бельгійських військовослужбовців знаходяться в Афганістані з метою навчання, консультування та надання допомоги афганським збройним силам

5 грудня 2020, 19:35
Поділіться публікацією:

Як повідомила в суботу міністр оборони Людівін Дедондер, бельгійський військовий контингент в Афганістані повернеться додому в наступному році.

Бельгія виводить війська з Афганістану слідом за США і Німеччиною

Военные в Афганистане

"Ми готуємося до виводу, який відбудеться в 2021 році", — заявила пані Дедондер в інтерв'ю, опублікованому в газеті Het Belang van Limburg.

"Ми не можемо просто піти; необхідно укладати угоди з нашими союзниками. Тільки на евакуацію обладнання піде три місяці", — додав міністр, який наступного тижня повинен представити план військових операцій на 2021 рік уряду, а потім парламенту.

Близько 70 бельгійських військовослужбовців знаходяться в Афганістані з метою навчання, консультування та надання допомоги афганським збройним силам.

"Практичний висновок бельгійських частин відбуватиметься у тісній співпраці з нашим німецьким партнером", — додала вона.

Нагадаємо, 22 листопада стало відомо, що Міністерство оборони Німеччини планує виводити війська з Афганістану через чотири місяці . Президент США Дональд Трамп повідомив про свій намір вивести американських військових з Афганістану вже до Різдва.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в результаті вибуху в Британії на складі в Ейвонмуте, недалеко від Брістоля, постраждало безліч людей.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини