Головна Новини Світ Польща До протесту польських фермерів долучилися мисливці. Чого хочуть вони
commentss НОВИНИ Всі новини

До протесту польських фермерів долучилися мисливці. Чого хочуть вони

Одна із асоціацій мисливців Польщі повідомила, що вирішила підтримати протест фермерів і долучитися до блокування кордону з Україною, передає RMF24

20 лютого 2024, 12:45 comments2150
Поділіться публікацією:

20 лютого асоціація "Мисливці в дії" повідомила, що із сьогоднішнього дня буде протестувати разом із польськими фермерами, які блокують пункти пропуску на кордоні з Україною.

До протесту польських фермерів долучилися мисливці. Чого хочуть вони

Протест фермерів

Як повідомили в асоціації, мисливці хочуть підтримати вимоги протестувальників, а також виставити свої вимоги до уряду.

В асоціації мисливців підкреслили, що вони виступають проти руйнування польського сільського господарства шляхом делегалізації полювання.

"Збалансоване полювання, сільське та лісове господарство – це засади безпеки нашої країни. Потрібно зупинити руйнування спадок багатьох поколінь поляків",
 – заявили в асоціації.

Окрім того "Мисливці в дії"  звернулися із закликом до своїх однодумців "стати зі своїм авто за кожним фермерським трактором".

Нагадаємо, як повідомляв портал "Коментарі" польські протестувальники погрожують, що з 20 лютого будуть заблоковані всі пункти пропуску з Україною.

Разом з тим, президент Володимир Зеленський розкритикував блокування польськими фермерами пунктів пропуску на кордоні з Україною, закликавши до спільних та раціональних рішень цієї ситуації. За його словами, проблема не в зерні, а у політиці.

Окрім того, міністр сільського господарства Польщі Чеслав Секерський написав протестувальникам лист, в якому закликав їх до компромісу.

Разом з тим, колишній посол України в Польщі Андрій Дещиця вважає, що у польської влади немає політичної волі, аби зупинити протест на кордоні.

Також, "Коментарі" повідомляли, що МЗС України звернулося до влади Польщі негайно розблокувати кордон з Україною, та припинити антиукраїнську риторику протестувальників.

Крім того, відомо, що протести фермерів загострилися. Поблизу пункту "Медики-Шегиня" була заблокована залізниця. З одного із вагонів протестувальники висипали на колії українське зерно.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

20 лютого 2024, 12:56

Так, їм треба об'єднуватись. Нехай подивляться наприклад Палестини та України щоб зрозуміти що їх очікує якщо вони підуть на поступки юдейським баригам. Поки фермери банкрутують агробариги получають чергові звання і нагороди від Фюрера відшкодування ПДВ... Тобто в них все чудово з обкраданням в обох країнах. Ще й крокодилячі сльози проливають про голодних десь у Африці.


Новини