Головна Новини Світ Польща Польща відреагувала на скандальні заяви Путіна про подарунок Сталіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Польща відреагувала на скандальні заяви Путіна про подарунок Сталіна

У польському уряді нагадали, що Сталін був військовим злочинцем, винним у загибелі сотень тисяч поляків.

22 липня 2023, 07:35 comments3969
Поділіться публікацією:

У МЗС Польщі буде викликано посла Росії Сергія Андрєєва після того, як російський диктатор Володимир Путін відзначився черговими маревними заявами на адресу польської держави. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на прем'єр-міністра Польщі Матеуша Моравецького у Twitter.

Польща відреагувала на скандальні заяви Путіна про подарунок Сталіна

Матеуш Моравецький. Фото: із відкритих джерел

"Сталін був військовим злочинцем, винним у загибелі сотень тисяч поляків. Історична правда не підлягає сумніву. Посла Російської Федерації буде викликана в МЗС", — написав глава польського уряду.

Варто зазначити, що під час свого виступу на нараді з постійними членами Радбезу РФ російський диктатор Володимир Путін не лише погрожував Україні, розповідаючи, як його воїни успішно відбивають контрнаступ ЗСУ, а й уже традиційно зробив маразматичні заяви на історичну тему. Зокрема, Володимир Путін заявив, що західні землі Польщі – це подарунок Сталіна, про що не можна забувати "друзям у Варшаві". При цьому Путін натякнув, що поляки мають і зараз бути вдячними Росії за те, що не зіткнулися з російською агресією.

Читайте також на порталі "Коментарі" — диктатор Володимир Путін уже намагається захищати Білорусь, каже, що сусідній країні загрожує агресія Польщі та інших західних держав.                                                                                                                                                                

Також видання "Коментарі" повідомляло – яку позицію Китай вибрав щодо війни в Україні – що може змінитися до кінця року. Експерти детально проаналізували ситуацію під час ексклюзивного інтерв'ю нашому порталу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини