Головна Новини Світ Росія Чергова велика пожежа в Росії. Є жертви (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Чергова велика пожежа в Росії. Є жертви (ВІДЕО)

Після кількох великих пожеж у грудні, на початку 2023 року в Росії знову виникла катастрофічна ситуація. Цього разу загорівся завод в Санкт-Петербурзі.

5 січня 2023, 17:18
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У Санкт-Петербурзі горить завод білоруського виробника сільгосптехніки "Білорусь-МТЗ". Площа пожежі становить 400 квадратних метрів, відомо про двох загиблих. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на УНІАН.

Чергова велика пожежа в Росії. Є жертви (ВІДЕО)

Пожежа в Росії. Фото з відкритих джерел

В Санкт-Петербурзі на Пулковському шосе спалахнув завод білоруської техніки, яка призначена для сільського господарства. Про пожежу сповістили російське Міністерство надзвичайних ситуацій близько 9 години ранку. Для гасіння пожежі було залучено 7 бригад пожежників. Причину через яку виникла пожежа встановити досі не вдається, проте відомо про смерть двох людей.

Через кілька годин пожежа отримала підвищений рівень складності, проте згодом його понизили, адже вогонь вдалось локалізувати. Філія білоруського заводу в Росії має площу близько 400 квадратних метрів, з розмірами 45 метрів у довжину та 12 в ширину.

Переглянути відео з пожежею на білоруському заводі в Санкт-Петербургу можна нижче:

"Білорусь-МТЗ" – це білоруський холдинг компаній, які головним чином виготовляють техніку для сільськогосподарських потреб. Найпопулярнішою технікою виробництва є трактори марки "Білорусь" і "МТЗ", а також екскаватори та причепи. Головний офіс холдингу розташований в Мінську.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Росії відбулись ряд пожеж у грудні. Одна з них сталась в Новосибірську, інша на нафтопереробному заводі в Іркутську та в Татарстані, де загорівся завод з виготовлення каучуку.

Також "Коментарі" писали про стратегію президента Росії Володимира Путіна у війні, яка зазнала краху.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини