Головна Новини Світ Росія Чи має Путін двійників: з'явилась відповідь з Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи має Путін двійників: з'явилась відповідь з Кремля

У Кремлі відреагували на заяви про двійників президента Росії Володимира Путіна.

5 листопада 2023, 10:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Кремля Дмитрій Пєсков розповів, чи має президент Росії Володимир Путін двійників, які використовуються для безпеки російського диктатора. 

Чи має Путін двійників: з'явилась відповідь з Кремля

Президент Росії Володимир Путін або його можливий двійник. Фото з відкритих джерел

Під час ефіру федерального марафону "Знання" речник Кремля Дмитрій Пєсков відреагував на заяви щодо існування двійників у президента Росії Володимира Путіна.

"Путін у нас один", — коротко відповів Пєсков.

Нещодавно в мережі почали активно ширитись чутки, що президент Росії має двійників. Зокрема це стосується інформації про нібито смерть Путіна та заміну його на одного з двійників, які продовжують виконувати роль президента Росії. 

Крім того, в мережу потрапляє дедалі більше відео та фотоматеріалів з дивною поведінкою президента Росії, що посилюю чутки, як про смерть Путіна, так і існування його двійників.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Японії представили докази існування двійників Путіна. Згідно з аналізом кількох промов президента Росії вчені виявили, що його зовнішній вигляд та голос значно відрізняється. Наприклад, Путін який виступав на параді 9 травня відрізняється від Путіна, що був у Криму та Маріуполі. Однак, дослідження також виявило, що Путін, який відвідав окуповані території України також має значні відмінності з Путіним у Криму. Таким чином, японські дослідники вважають, що президент Росії має щонайменше двох двійників. Ця інформація підтверджується і даними української розвідки.

Також "Коментарі" писали про дивну поведінку Путіна, який раптово схопився за руку. Відповідне відео потрапило в мережу після кількох днів з часу чуток про смерть президента Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини