Головна Новини Світ Росія До Росії повертаються сталінські часи, - політолог
commentss НОВИНИ Всі новини

До Росії повертаються сталінські часи, - політолог

Російський фашизм йде не з глибини суспільства, а йде від влади та ініціюється явно згори

10 квітня 2023, 22:36
Поділіться публікацією:

До Росії повертаються сталінські часи, там зараз лише бракує репресій серед найвищої номенклатури, які ще, схоже, попереду. Про це заявив в Телеефірі політолог та публіцист Андрій Піонтковський, пишуть "Коментарі".

До Росії повертаються сталінські часи, - політолог

У РФ узаконили довічне ув’язнення за держзраду

“До недавнього часу найпопулярніша теза була в Росії — “звичайно все це неподобство, але це ж не сталінські часи”. А подивіться стрічку новин останніх днів — 25 років зажадали для Володимира Кара-Мурзу (опозиційний політик, визнаний в Росії “іноагентом”). Дума одноголосно 400 із 400 голосів, стоячи оплесками вітали статтю про довічне ув’язнення за так звану зраду батьківщині… І ось ця серія доносів говорить про те, що сталінські часи повертаються з кожним днем все очевидніше”, — сказав політолог.

Він наголосив, що російський фашизм йде не з глибини суспільства, а йде від влади та ініціюється явно згори. Піонтковський висловив свою думку про те, до чого сьогодні готується Кадиров.

"Війна мафій у РФ за ресурси не за горами. Він також прокоментував сенсаційну заяву Лукашенка про війну в Україні і зазначив, що у країні-агресорі вже понад 30 ПВК, і роз’яснив, для чого вони створюються", — каже Андрій Піонтковський.

Нагадаємо, "Коментарі" писали яка доля чекає Кадирова: чи є у нього життя після Путіна.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що Лавров заявив, що Росія та США вже перебувають у війні. Глава МЗС Росії звинуватив США у допомозі Україні, яка обстоює свій суверенітет.

Читайте також на шпальтах "Коментарів" — оце так поворот: росіяни своїх строковиків кидатимуть у гарячі точки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини