Головна Новини Світ Росія Кремль погрожує окупаційним адміністраціям: що схвилювало путінський режим
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль погрожує окупаційним адміністраціям: що схвилювало путінський режим

За інформацією ЦНС, Кремль погрожує окупаційним адміністраціям в очікуванні низької явки на "виборах" Путіна

24 січня 2024, 17:00
Поділіться публікацією:

Кремль погрожує окупаційним адміністраціям тимчасово захоплених регіонів знизити фінансування. Ці дії загарбники планують запровадити, якщо на виборах президента РФ буде низька явка. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у повідомленні Центру національного спротиву.

Кремль погрожує окупаційним адміністраціям: що схвилювало путінський режим

Вибори в окупації. Фото з відкритих джерел

У повідомленні йдеться, що окупанти розраховують, що так зване "волевиявлення", яке має відбутися у березні 2024 року, має продемонструвати підтримку окупації з боку місцевих. Проте традиційно ажіотажу навколо цього фарсу на тимчасово окупованих територіях немає.

У ЦНС інформують, що до регіону прибувають політтехнологи та "волонтери", які мають на меті фальсифікувати процес та створити імітацію повноцінного голосування.

"Водночас росіяни дозволили голосувати без паспорта РФ, за місцем проживання та розтягнули "вибори" на три дні, щоб приховати низьку явку. Також ворог готується до завезення бюджетників та організації каруселів", — зазначають у Центрі.

За отриманими даними, у Кремлі вже попередили "гуляйтерів", що провал явки цього разу призведе до зниження фінансування та "кадрових рішень".

Читайте також на порталі "Коментарі" — перевибори Путіна: чого змушують українців на окупованій частині Запорізької області.

Також видання "Коментарі" повідомляло – вибори Путіна: яке рішення належить ухвалити Заходу і що спробує довести Кремль. Експерти детально проаналізували ситуацію.

Раніше "Коментарі" писали — у Росії очікуються найгірші виборчі перегони після вчорашньої заяви диктатора Володимира Путіна про намір вп'яте переобиратися в президенти. Таку заяву під час брифінгу зробив координатор зі стратегічних комунікацій Ради національної безпеки США Джон Кірбі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини