Головна Новини Світ Росія Кремль зробив черговий промах: нова інформація про двійників Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль зробив черговий промах: нова інформація про двійників Путіна

Путін майже одночасно перебував у трьох місця: відповідне відео з хронологією потрапило в мережу.

25 червня 2023, 12:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Під час прямого ефіру з президентом Росії Володимиром Путіним, інший Путін перебував у зовсім іншому місці. Виявилось, що російський диктатор майже одночасно побував у трьох місцях. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter радника голови МВС України Антона Геращенка.

Кремль зробив черговий промах: нова інформація про двійників Путіна

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Антон Геращенко опублікував у соцмережі, як Володимир Путін минулого четверга брав участь у кількох зустрічах, які проходили майже одночасно. Геращенко показав послідовність подій на яких з'являвся президент Росії та хронологію зустрічей, які наклались одна на одну.

"Під час прямої трансляції засідання з членами Радбезу Росії на чолі зі справжнім Володимиром Путіним інший Путін поклав вінок до могили Невідомого солдата і відвідав Музей Перемоги. Водночас Путін зустрівся з прем’єр-міністром Катару", — пише Геращенко.

Переглянути докази Геращенка про двійників Путіна можна нижче:

Слід зазначити, що Путін вимагає перед зустріччю пройти кількаденний карантин, які проходять місцеві журналісти, а от міжнародні політики зазвичай не дотримуються карантинних заходів. Невідповідність різних протоколів свідчить про використання двійників для Путіна. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українська розвідка назвала кількість двійників у президента РФ Володимира Путіна та у білоруського диктатора Олександра Лукашенка.

Також "Коментарі" писали, що Путін не прощає зрадників, тому може замовити вбивство засновника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина. Зміна ставлення до Пригожина пояснюється його ударом по репутації Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини