Головна Новини Світ Росія Лавров розповів, хто вже почав освоювати територію України
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров розповів, хто вже почав освоювати територію України

Кремль знову переживає, що Польща окупує західну Україну

10 червня 2022, 20:00 comments2125
Поділіться публікацією:

Спікери Кремля продовжують переживати за західну Україну. Їм знову здається, що Польща починає захоплювати західні області України. Як передає портал "Коментарі", голова МЗС Росії Сергій Лавров в черговий раз заявив, що Польща вже почала освоювати західні території України. Про це головний російський дипломат сказав сьогодні, коментуючи слова президента Польщі, який порівняв Володимира Путіна з Адольфом Гітлером.

Лавров розповів, хто вже почав освоювати територію України

Сергій Лавров. Фото: з відкритих джерел

Лавров зазначив, що офіційна Варшава та лідери поляків сьогодні дозволяють собі дуже гучні сентенції, після чого хочеться їм побажати краще вивчити історію насамперед свою власну.

За словами Лаврова, за тими розмовами, які припускає президент Польщі про те, що не потрібно шукати компроміс та йти на діалог з Росією, самі поляки починають активно освоювати українську територію.                                                                                                     

Російський міністр вважає, що про це свідчить рішення, які приймає українська влада про особливі права поляків в Україні. Крім того, за словами Сергія Лаврова, Польща створює певну паралельну систему контролю за податковою службою України.

Читайте також на порталі "Коментарі" – статус кандидата для України – у ЄС три країни категорично проти.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Путіна зухвало відреагували на санкції Зеленського проти всієї верхівки Кремля.

Ще раніше "Коментарі" повідомляли — Путін уявив себе Петром I: експерти розповіли, у чому небезпека заяви диктатора – як реагувати Україні та світу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини