Головна Новини Світ Росія Лукашенко може бути причетний до заколоту в РФ: Данілов зробив заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко може бути причетний до заколоту в РФ: Данілов зробив заяву

Секретар РНБО натякнув, що Олександр Лукашенко міг знати про план Євгена Пригожина щодо заколоту в РФ

26 червня 2023, 08:28 comments1699
Поділіться публікацією:

Одним із зацікавлених людей у заколоті на території Росії може бути самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко. Він безпосередньо може бути причетний до дій ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина під час спроби перевороту в Росії. Як повідомляє портал "Коментарі", таку версію в ефірі телемарафону висловив секретар РНБО Олексій Данілов.

Лукашенко може бути причетний до заколоту в РФ: Данілов зробив заяву

Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

Секретар РНБО назвав дуже дивними дії ватажка "вагнерівців", який спочатку показав свою рішучість, захопивши Ростов і Воронеж, який виднівся на Москву, але потім відмовився від такої ідеї після розмови з Олександром Лукашенком.

Олексій Данилов заявив, що Лукашенко — "людина дуже хитра і безпринципна". І саме тому кожен крок може бути непередбачуваним.

"Я не виключаю, що він може цей самий заколот і очолити, і допомагати "вагнерівцям"... Не все так просто в Білорусі", — заявив Данілов.

Також секретар РНБО висловив думку, що Пригожин обов'язково має спільників у Кремлі, і ватажок "вагнерівців" не самостійно приймав рішення про переворот у РФ.

Зазначимо, самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко виступив посередником між "вагнерівцями", які підняли бунт і пішли на Москву, і Кремлем, який явно виявився не готовим до такої ситуації. Експерти розповіли виданню "Коментарі", чому роль "миротворця" відіграв саме Лукашенко, і чому ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин зрештою відбуває саме до Білорусі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи може бути заколот Пригожина постановкою – які насправді цілі.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому заколот Пригожина провалився – чого тепер чекатиме від Кремля.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини