Головна Новини Світ Росія Макаревич відреагував на визнання РФ "Л/ДНР": "Точно винні українці, яких почнуть вбивати?"
commentss НОВИНИ Всі новини

Макаревич відреагував на визнання РФ "Л/ДНР": "Точно винні українці, яких почнуть вбивати?"

Музикант також висловив свої побоювання з приводу обстрілу на Донбасі

22 лютого 2022, 11:38
Поділіться публікацією:

Російський музикант, фронтмен популярного гурту "Машина времени" Андрій Макаревич, який неодноразово засуджував російську агресію щодо України, прокоментував визнання президентом РФ Володимиром Путіним незалежності псевдореспублік "ДНР" та "ЛНР". На своїй сторінці у соцмережі Facebook артист написав кілька постів, в одному з яких поставив питання росіянам, передає УНІАН.

Макаревич відреагував на визнання РФ "Л/ДНР": "Точно винні українці, яких почнуть вбивати?"

Андрій Макаревич - фото з відкритих джерел

"Ті жителі України, яких зараз почнуть вбивати — це вони винні в тому, що НАТО як би "посунулося до наших кордонів?" Ось точно вони?", — написав Андрій Макаревич.

Музикант також висловив свої побоювання щодо обстрілу на Донбасі. Фронтмен гурту "Машина времени" зізнався, що боїться, що відтепер стрілятимуть "по-справжньому".

"Ну що, почалося? Мої вітання. У наших людях генетично сидить підсвідома впевненість, що найголовніший — наймудріший. "Ось цар прийде — цар розсудить". Історія, правда, говорить, що так буває далеко не завжди, та хто ж її пам'ятає", — висловився про Путіна музикант. 

Зазначимо, що раніше Макаревич виступив із критикою позиції Москви з приводу виділення коштів російських платників податків на навчання військових поблизу кордонів України та "біженців" із псевдореспублік "ДНР" та "ЛНР". Також артист різко висловлювався про агресію Росії щодо нашої держави.

Нагадаємо, що у понеділок, 21 лютого, глава Кремля Володимир Путін у телезверненні заявив про необхідність "негайно визнати суверенітет "ЛНР" і "ДНР". Того ж вечора президент Російської Федерації поставив підпис під відповідними указами".

Раніше у матеріалі інтернет-видання "Коментарі" — "Мінськ" помер, а разом із ним померла та основна функція, яку він виконував – функція стримування подальшої агресії Росії. Так оцінює путінське рішення про визнання Л-ДНР та легалізацію там російських військ політолог, конфліктолог Богдан Петренко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини