Головна Новини Світ Росія Мати Навального публічно звернулася до Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Мати Навального публічно звернулася до Путіна

Мати Навального просить диктатора, щоб той віддав тіло її сина

20 лютого 2024, 16:52
Поділіться публікацією:








Мати російського опозиціонера Олексія Навального Людмила записала відеозвернення до президента РФ із вимогою віддати їй тіло сина, щоб вона могла його поховати. Як передає портал "Коментарі", цей відеозвернення було опубліковано на youtube-каналі "Навальний LIVE".

Мати Навального публічно звернулася до Путіна

Мати Олексія Навального. Фото: із відкритих джерел

"За моєю спиною розташована колонія ІЧ-3 "Полярний вовк", де 16 лютого загинув мій син Олексій Навальний. П'ятого дня я не можу побачити його, мені не видають його тіло і мені навіть не кажуть, де він знаходиться. Я звертаюся до вас , Володимир Путін, вирішення питання залежить тільки від вас. Дайте мені, нарешті, побачити мого сина. Я вимагаю негайно видати тіло Олексія, щоб я могла його по-людськи поховати", — зазначила жінка.

Зазначимо, дружина російського опозиціонера Олексія Навального Юлія також зробила публічне звернення, але тільки не до Путіна, а до Євросоюзу із закликом не визнавати російських президентських виборів, які мають відбутися у березні 2024 року. Як передає портал "Коментарі", таке прохання воно озвучило під час звернення до Ради ЄС.

Юлія Навальна заявила, що президент РФ Володимир Путін уже не визнає мову дипломатії та жодних правил гри, тому варто почати "грати не за правилами".

"Путін убив мого чоловіка рівно за місяць до так званих виборів. Ці вибори – фальшиві, але Путіну вони все одно потрібні. Для пропаганди. Він хоче, щоб увесь світ вірив, що всі в Росії його підтримують та захоплюються ним. Не вірте цій пропаганді . Не визнайте ці вибори", – зазначила Юлія Навальна.

Читайте також на порталі "Коментарі" – стало відомо, хто продовжить справу Олексія Навального.

Також видання "Коментарі" повідомляло – смерть Навального не викличе протестів: опозиціонер сказав, що здатне "висадити в повітря Росію".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини