Головна Новини Світ Росія Медведєв відповів Маску: запис росіянина заблокували в Twitter
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв відповів Маску: запис росіянина заблокували в Twitter

Російський політик звинуватив Ілона Маска в "прогинанні" перед Сполученими Штатами та Україною.

1 травня 2023, 18:57
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Соціальна мережа Twitter, що належить американському мільярдерові Ілону Маску заблокувала пропагандистський допис заступника голови Ради безпеки Росії Дмитрія Медведєва. Колишній президент Росії розкритикував Ілона Маска за видалення його запису, в якому він обурливо висловлювався про війну в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Медведєв відповів Маску: запис росіянина заблокували в Twitter

Ілон Маск та Дмитрій Медведєв. Фото з відкритих джерел

Дмитрій Медведєв у своїх записах неодноразово висловлював скандальні тези та вживає образливі вирази в бік союзників України. Заступник голови Ради безпеки Росії є надзвичайно активним користувачем соціальних мереж, у тому числі Twitter. Соціальна мережа, яка належить Ілону Маску видалила останній запис Медведєва.

Медведєв відреагував та вказав, що Ілон Маск "прогнувся" перед США та Україною. Далі ж політик зізнався, що головна мета використання соціальної мережі – це російська пропаганда.

"А якщо серйозно, то обійдемося і без нього. Зрештою, це лише іноземна соцмережа, що діє на користь американського істеблішменту. Ми цілком цинічно використовували її для просування наших пропагандистських цілей", — пише Медведєв.

У кінці Дмитрій Медведєв вказав, що головне завдання для Росії це завдати поразки Україні, США та їхнім союзникам по НАТО.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Молдові викликали російського посла через скандальні заяви Дмитрія Медведєва. Російський політик дивно відреагував на потрапляння в чорний список Молдови Володимира Путіна.

Також "Коментарі" писали, що Медведєв похвалив скандальні заяви Віктора Орбана про Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини