Головна Новини Світ Росія Медведєв відреагував на пункти декларації НАТО щодо України: назвав плани Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв відреагував на пункти декларації НАТО щодо України: назвав плани Росії

Дмитрій Медведєв відповів погрозами на зобов'язання НАТО підтримувати Україну на її незворотному шляху до членства в Альянсі.

11 липня 2024, 10:15
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитрій Медведєв пригрозив, що завданням Росії буде зникнення України та НАТО. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Медведєв відреагував на пункти декларації НАТО щодо України: назвав плани Росії

Російський політик Дмитрій Медведєв. Фото з відкритих джерел

Дмитрій Медведєв відреагував на текст спільної декларації НАТО щодо України за підсумками саміту у Вашингтоні. За словами російського політика, Кремль повинен зробити так, щоб Україна та НАТО зникли.

"Висновок очевидний. Ми повинні зробити все, щоб "незворотній шлях України" до НАТО завершився або зникненням України або зникненням НАТО. А краще й того, й іншого", — заявив Медведєв.

За підсумками саміту НАТО у Вашингтоні було оприлюднено комюніке в якому Альянс зобов'язався підтримувати Україну.

"Поки Україна продовжує цю життєво важливу роботу, ми продовжуватимемо підтримувати її на незворотному шляху до повної євроатлантичної інтеграції, включаючи членство в НАТО", — йдеться в декларації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у підсумковій декларації НАТО з'явився пункт з критикою Китаю, який допомагає Росії у війні проти України. У комюніке НАТО вказано, що Пекін "безмежною" співпрацею з РФ надсилає до Москви ресурси, які Кремль використовує на війні. На ці повідомлення різко відповіли в КНР, де назвали подібні заяви наклепом.

Також "Коментарі" писали про те, що російський політик Дмитрій Медведєв пригрозив смертю президенту України Володимиру Зеленському. Медведєв заявив, що Зеленського можуть вбити так само, як лідера УПА Степана Бандеру, якому агент КДБ вистрілив в обличчя розчином ціаніду калію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини