Головна Новини Світ Росія Обов'язково потрібно: пропагандисти РФ закликають росіян вчити китайську мову
commentss НОВИНИ Всі новини

Обов'язково потрібно: пропагандисти РФ закликають росіян вчити китайську мову

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян заявила про необхідність вчити китайську мову для громадян Росії.

сьогодні, 10:33
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Російська пропагандистка та головна редакторка медіагрупи "Росія сьогодні" Маргарита Симоньян закликала росіян вчити китайську мову. За її словами, це пояснюється економічними факторами та впливом Китаю. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Обов'язково потрібно: пропагандисти РФ закликають росіян вчити китайську мову

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян. Фото з відкритих джерел

Маргарита Симоньян взяла участь у заході під назвою "Улюблені крилаті вислови Сі Цзіньпіна" під час саміту БРІКС в Казані та пояснила, чому потрібно вчити китайську мову.

"Усі мене запитують, а для чого твої діти вчать китайський? Мені здається, відповідь на це очевидна – Китай, мало того, що найдревніша цивілізація світу, світ фактично почався з китайців і можливо Китаєм і закінчиться", — сказала Симоньян.

Далі російська пропагандистка заявила, що Китай стане найбільшою економікою світу, тому вивчення китайської мови буде перспективним напрямком. 

"Очевидно, що в найближчі роки найбільшою економікою світу стане Китай. Рушієм росту економічного, загального прогресу буде залишатись Китай. Тому з цієї точки зору, не вчити китайську — недалекоглядно, а вчити китайську мову обов’язково потрібно", — додала Симоньян.

Це не вперше в Росії активно закликають до вивчення китайської мови. Директор Інститут країн Азії та Африки від МДУ Олексій Маслов стверджує, що китайська мова за 10 років буде у Росії такою ж популярною, як і англійська. Крім того, Путін розповів, що члени його сім’ї активно вивчають китайську мову. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за словами Путіна, Росія не перетворилась на "молодшого партнера" Китаю, однак економіка РФ вказує на інше.

Також "Коментарі" писали про те, що лідерам країн БРІКС не сподобалась ідея російського диктатора Володимира Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини