Головна Новини Світ Росія Перед тим, як піти в інший світ, Путін захопить із собою кілька соратників, - політолог
commentss НОВИНИ Всі новини

Перед тим, як піти в інший світ, Путін захопить із собою кілька соратників, - політолог

Такі висновки зробив політолог з останньої зустрічі, Путіна і Кадирова, що відбулася днями

14 березня 2023, 23:23 comments2744
Поділіться публікацією:

Путін і Кадиров — дві страшенно хворі людини. Під час останньої зустрічі російського президента Володимира Путіна і Рамзана Кадирова можна було помітити, що обидва політики сильно хворі. Про це в Телеефірі сказав публіцист і політолог Андрій Піонтковський.

Перед тим, як піти в інший світ, Путін захопить із собою кілька соратників, - політолог

“Путін і Кадиров — дві страшенно хворі людини. Ви подивіться, як Путін вчепився в стіл. Може там проблеми з хребтом або з іншими органами — йому сидіти важко. Один — висохлий труп, а інший — із розпливчастою фізіономією”, — сказав він.

Піонтковський вважає, що Кадирову не пробачать його слова про те, як він героїчно боровся з “Російською імперією”.

“У мене таке відчуття, що вже перед самою капітуляцією Путін встигне здійснити ще два вбивства — він уб’є Лукашенка і вб’є Кадирова. Занадто багато крові й той, й інший у нього випили. Перед тим, як піти в інший світ, Путін захопить із собою кілька соратників”, — висловив думку політолог.

"Коментарі" також писали про те, що Кадиров на зустрічі в понеділок у Кремлі сказав, що завдяки Путіну в республіці "все дуже непогано". На трихвилинному відео помітно, що Путін кілька разів намагається зайняти більш зручне положення, традиційно тримаючись за стіл. А сама зустріч відбулася на тлі чуток про проблеми зі здоров'ям глави Чечні

Як повідомляв портал "Коментарі", у глави Чечні Рамзана Кадирова дуже багато ворогів. Щойно президент РФ Володимир Путін, як його ангел-охоронець, піде, якщо Кадиров не знайде мови з новим правителем, то він не проживе більше ніж годину.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін може не дожити до трибуналу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини