Головна Новини Світ Росія Після екстреного звернення Путіна з'явилася відповідь Пригожина
commentss НОВИНИ Всі новини

Після екстреного звернення Путіна з'явилася відповідь Пригожина

Пригожин зухвало відповів Путіну, що ніхто з його бійців не збирається приходити з повинною

24 червня 2023, 12:50 comments1333
Поділіться публікацією:

Ніхто з найманців ПВК "Вагнер" не прийде з повинною на вимогу президента РФ Володимира Путіна. Як передає портал "Коментарі", таку заяву у своєму аудіо-зверненні зробив ватажок та фінансист ПВК "Вагнер" Євген Пригожин.

Після екстреного звернення Путіна з'явилася відповідь Пригожина

Євген Пригожин. Фото: з відкритих джерел

"З приводу зради батьківщини президент помиляється. Ми патріоти своєї батьківщини, ми воювали і воюємо. Всі бійці ВК Вагнера. І ніхто не збирається на вимогу президента, ФСБ і ще когось прийти з повинною. Ми не хочемо, щоб країна жила далі у корупції, обмані та бюрократії...", – заявив Пригожин.

За його словами, коли йому надійшов наказ – воювати з Україною, він зі своїми бійцями вирушив на війну. Але потім виявилося, що боєприпаси, озброєння, всі гроші, які на них розраховані, розкрадаються. Російські чиновники загрузли у крадіжці та корупції. Саме тому сьогодні люди йдуть на Москву.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російська армія отримала необхідний наказ про нейтралізацію тих, хто організував збройний заколот на території РФ. Про це під час свого екстреного відеозвернення до росіян заявив президент РФ Володимир Путін, натякнувши, що у Росії хочуть провести переворот та розколоти російське суспільство.

Також видання "Коментарі" повідомляло – найближчий годинник буде ключовим: у британській розвідці зробили насторожуючу заяву про ситуацію в РФ. У Лондоні вважають, що Пригожин справді збирається дійти до Москви.

Раніше "Коментарі" писали — ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин від словесної конфронтації з верхівкою Міноборони РФ в особі міністра Сергій Шойгу та керівника Генштабу Валерія Герасимова перейшов до активних дій. Пригожин звинуватив "міноборонівців" у ракетному ударі по тиловій базі "Вагнера", на вулицях російських міст з'явилася військова техніка, "вагнерівці" взяли адмінбудинки (зокрема міноборони) у Ростові, вимагаючи "голів" Шойгу та Герасимова. Що відбувається та чому? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Дарина

24 червня 2023, 12:27

Хотілося б, щоб електронно перекладений текст статті все ж таки хтось перечитував, щоб не було "годинника" замість "години". Автор же ж хоче, щоб його вважали журналістом

Ключовий годинник

24 червня 2023, 12:05

"...найближчий годинник буде ключовим..." Страшне перо не в гусака


Новини