Головна Новини Світ Росія Пов’язані з Путіним кров’ю зроблять усе, щоб він не потрапив до Гааги
commentss НОВИНИ Всі новини

Пов’язані з Путіним кров’ю зроблять усе, щоб він не потрапив до Гааги

Путіна можуть прибрати до Гааги, тому що не він один є злочинцем

10 квітня 2023, 23:15
Поділіться публікацією:

Президента РФ Володимира Путіна можуть ліквідувати до того моменту, як його посадять на лаву підсудних у Гаазі. Оточення російського диктатора, причетне до воєнних злочинів в Україні, таким чином спробує уникнути відповідальності. Таку думку в Телеефірі висловив глава Кабінету міністрів Чеченської Республіки Ічкерія за кордоном Ахмед Закаєв, пишуть "Коментарі".

Пов’язані з Путіним кров’ю зроблять усе, щоб він не потрапив до Гааги

Пропутінські прихвосні не допустять потрапляння свого «вождя» до міжнародного суду

“Я впевнений у тому, що, якщо його не вб’ють, його вдасться відправити Путіна в Гаагу. Але я підозрюю, що йому не дадуть і його не здадуть до Гааги, тому що не він один є злочинцем. Дуже багато людей, які мають опинитися. І я думаю, що ті, які пов’язані з ним кров’ю, зроблять усе, щоб він не потрапив до Гааги і не став перед судом для того, щоб потім разом із ним не розділити цю долю”, — сказав він.

Але, вважає Закаєв, імовірність того, що Путіна ліквідують, — велика.

“У будь-якому разі, я думаю, світ із 17 березня (дата видачі МКС ордера на арешт) змінився, ми живемо в іншу епоху. І всі, хоч би як усе складалося, розуміють, що Путіна сьогодні підозрюють у викраденні українських дітей, його оголошено в розшук і видано ордер на його арешт. Це говорить багато про що, у будь-якому разі позначається і на настроях нацменшин, людей Північного Кавказу та інших національних республік або інших національних народів, які перебувають у колоніальній залежності від Росії”, — говорить глава Кабінету міністрів Чеченської Республіки Ічкерія за кордоном.

За його словами, вони зараз уже переглядають своє ставлення до країни-агресорки, якою керує воєнний злочинець.

“Я впевнений у тому, що настрої в цьому напрямку посилюватимуться. Саме тому теж це має величезне значення — видача ордера на арешт Путіна”, — заявив Ахмед Закаєв.

Нагадаємо, "Коментарі" писали яка доля чекає Кадирова: чи є у нього життя після Путіна.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що Лавров заявив, що Росія та США вже перебувають у війні Глава МЗС Росії звинуватив США у допомозі Україні, яка обстоює свій суверенітет.

Читайте також на шпальтах "Коментарів" — оце так поворот: росіяни своїх строковиків кидатимуть у гарячі точки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини