Головна Новини Світ Росія Путін екстрено покинув Москву: розвідка дізналася, де зараз диктатор
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін екстрено покинув Москву: розвідка дізналася, де зараз диктатор

Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков запевняє, що Путін все ще перебуває в Москві, але розвідка має інші дані

24 червня 2023, 15:35
Поділіться публікацією:

Президента Росії Володимира Путіна вже немає у Москві. Він негайно виїхав зі столиці РФ на Валдай. Водночас, прес-секретар російського президента спростовує цю інформацію, запевняючи ЗМІ, що Путін продовжує працювати в Москві. Як передає портал "Коментарі", про фактичну втечу Путіна з Москви пише "УП", посилаючись на власні джерела в українській розвідці.

Путін екстрено покинув Москву: розвідка дізналася, де зараз диктатор

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Українським спецслужбам стало відомо, що Путін справді сьогодні ще перебував у Москві, але потім його негайно вирішили вивезти на Валдай. При цьому силовики не мають впевненості, що вдасться відкинути "вагнерівців" від столиці Росії. Саме тому обговорюється варіант мінування мостів у Росії.

Вранці Володимир Путін в екстреному відеозверненні до росіян заговорив про заколот і зраду в Росії, наказавши військам на ліквідацію тих, хто намагається розколоти російське суспільство.

Зазначимо, ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин від словесної конфронтації з верхівкою Міноборони РФ в особі міністра Сергій Шойгу та керівника Генштабу Валерія Герасимова перейшов до активних дій. Пригожин звинуватив "міноборонівців" у ракетному ударі по тиловій базі "Вагнера", на вулицях російських міст з'явилася військова техніка, "вагнерівці" взяли адмінбудинки (зокрема міноборони) у Ростові, вимагаючи "голів" Шойгу та Герасимова. Що відбувається та чому? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — заколот Пригожина: чому всередині РФ починається період "спецоперацій" — чи встоїть режим Путіна.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини