Головна Новини Світ Росія «Росатом» виводить із Курської АЕС персонал: у чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

«Росатом» виводить із Курської АЕС персонал: у чому причина

У «Росатомі» вирішили зменшити кількість працівників на Курській АЕС

9 серпня 2024, 18:58 comments16124
Поділіться публікацією:

Держкорпорація "Росатом" повідомила, що керівництво ухвалило рішення щодо зменшення кількості персоналу на Курській АЕС-2. Таке рішення нібито було ухвалено тому, що в регіоні запровадили режим надзвичайного стану.

«Росатом» виводить із Курської АЕС персонал: у чому причина

Курська АЕС

"У зв'язку із введенням в регіоні режиму НС федерального рівня прийнято рішення про тимчасове зменшення кількості персоналу на території будівельного майданчика енергоблоків Курської АЕС-2", — йдеться у публікації компанії в Телеграмі.

Зазначається, що фахівці, які залишилися, продовжать роботи відповідно до графіка в штатному режимі.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що серед співробітників Курської АЕС паніка . Вони стверджують, що серед охоронців Росгвардії, які відповідають за безпеку Курської АЕС, залишилися лише жінки. Крім того, стало відомо, що працівники Курської АЕС не мають жодних інструкцій на випадок наземної атаки. Нещодавно місто Курчатів, де розташована станція, зазнало атаки безпілотників. Один із працівників станції розповів, що у червні з приводу ракетних небезпек ставили питання, куди їм ховатися у разі атак, але не отримали чіткої відповіді.

У той же час у Росгвардії заявили , що вони посилили заходи захисту Курської АЕС, але не уточнили якось.

Як заявив заступник начальника Головного військово-політичного управління Збройних сил РФ, командир спецназу "Ахмат" генерал-майор Апти Алаудінов, українські війська нібито не мають коштів для захоплення Курської атомної електростанції. Хоча відомо, що ЗСУ все ж таки процвітають у Курській області, зокрема, зуміли захопити кілька населених пунктів і просуваються далі.

При цьому в Україні не виключають, що ФСБ може організувати провокації на Курській АЕС, щоб звинуватити згодом Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини