Головна Новини Світ Росія Росія відновила авіарейси до однієї з "дружніх" країн
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія відновила авіарейси до однієї з "дружніх" країн

Після півтора року війни одна з країн знову почала приймати російські літаки

2 липня 2023, 13:05 comments1504
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Авіакомпанія "Росія", що входить до російської групи "Аерофлот", відновила регулярні рейси на Кубу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Guardian.

Росія відновила авіарейси до однієї з "дружніх" країн

Літак авіакомпанії "Росія". Фото з відкритих джерел

Після повномасштабного вторгнення низка країн Заходу та їх союзників оголосила про закриття повітряного простору для російських літаків. Однак тепер деякі з російських партнерів починають більше взаємодіяти з Москвою та відновлюють дозволи на входження у свій повітряний простір літаків з РФ.

Російський чиновник Дмитро Чернишенко повідомляв у травні, що до липня будуть налагоджені регулярні польоти до Куби, які здійснюватимуться в обхід повітряного простору "недружніх" до РФ країн. Тепер стало відомо, що Росія відновила регулярні рейси до цієї країни. Польоти здійснюватимуться двічі на тиждень та прямуватимуть з московського аеропорту Шереметьєво до кубинського курортного містечка Варадеро.

Нагадаємо, що авіаційні компанії Російської Федерації змушені були призупинити польоти до Куби, Мексики та Домініканської республіки через чотири дні після початку повномасштабного вторгнення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що країна з Латинської Америки посилює альянс з Росією та підписує нові угоди. Прем’єр Куби Мануель Марреро відвідав економічний форум у Росії, де уклав нові економічні угоди з РФ.

Також "Коментарі" писали, що Китай посилює своє шпигунство за США та збирається побудувати шпигунський центр на Кубі. Сполучені Штати критично оцінюють такі дію КНР та вважають, що таким чином Пекін планує реалізувати проєкт "141".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини