Головна Новини Світ Росія Росія звернулася до Німеччини за отриманням аналізів Олексія Навального
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія звернулася до Німеччини за отриманням аналізів Олексія Навального

Генеральна прокуратура Росії звернулася до Мін'юсту Німеччини

30 серпня 2020, 14:55
Поділіться публікацією:

Генпрокуратура РФ направила запит до Німеччини про надання результатів аналізів опозиційного політика і блогера Олексія Навального, який з 20 серпня не виходить з коми. Про це передає німецьке видання   Welt am Sonntag .

Росія звернулася до Німеччини за отриманням аналізів Олексія Навального

Росія пояснює свій інтерес тим, що в разі укладення про факт отруєння Навального небезпечною речовиною і хімічною зброєю, прокурори змушені будуть відкрити кримінальну справу.

Мін'юст Німеччини зареєстрував це звернення і видасть висновок через російське посольство в Берліні в терміни, передбачені німецьким законодавством.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що лабораторні дослідження в клініці "Шаріте", куди був екстрено вивезений Олексій Навальний з лікарні в Омську, показали, що опозиціонер був отруєний речовиною по типу "Новачок", яким російські спецслужби намагалися отруїти екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля.

Світова громадськість негайно стала звинувачувати в замаху на Навального кремлівську владу, на що та назвала всі ці підозри не більше ніж інформаційним шумом.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини